Маємо чудові новини! Скейт-парку бути!

Дата: 18.03.2020 11:00
Кількість переглядів: 682

Фото без описуКажете, мало спортивних осередків для молоді?

Підлітки не мають де займатись активним відпочинком?

Маємо чудові новини!

Два проєкти співробітництва, в яких брала участь Кам'янка-Бузька міська рада, стали потенційними переможцями конкурсу «Програми підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019 – 2020 роки" і один з них, саме скейт –парк для дітей і молоді!

Кам’янка-Бузька ОТГ (внесок близько 400 тис.грн) подала спільно з партнерами Дернівська (50 тис.грн), Жовтанецька (10 тис.грн), Стрептівська (5 тис.грн) сільські ради та Добротвірська селищна рада (10 тис.грн) проєкт "Будівництво скейт-парку для активної молоді в парку ім. Т.Г. Шевченка у м. Кам’янка-Бузька". Також спонсорами виступають місцеві підприємства: ТОВ «Райтекс» (20 тис.грн) та ПП «Скіфи» (30 тис.грн)

Ми чудово розуміємо гостру необхідність облаштування такого майданчику. Вже цього року даний проєкт буде реалізований на території парку ім. Т.Г. Шевченка біля  зони зі спортивним обладнанням.

Додаємо фото приблизного комплекту фігур, також будемо раді, якщо представники активної молоді долучаться і своїми ідеями допоможуть з вибором необхідних  фігур для  скейт-парку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано