Хочеш позитивних змін – почни зі себе!

Дата: 11.03.2020 12:30
Кількість переглядів: 1035

Хочеш позитивних змін – почни зі себе!На жаль, досить часто натрапляємо на жахливу картину на території нашої громади: на зупинці, біля смітників чи просто посеред вулиці – купа сміття.  Цього разу гори сміття розкидані біля сміттєвих баків на вул. Львівській.

Можливо не всі мешканці підтримують перехід із загальної системи обслуговування на індивідуальну систему збору та вивезення  побутових відходів та запевняють, що не продукують сміття і не мають потреби укладати договори на вивезення, ще й платити за це. Також, більшість мешканців була б проти сміттєпереробного заводу на теренах громади. Та водночас усі хочуть жити в чистому місті.

Очевидним є факт, що власники домогосподарств приватного сектору мають більше можливостей для розподілу та утилізації різних видів відходів: створення компостних ям для органічних відходів, вторинне використання деревини, паперу для розпалювання твердопаливних котлів та пічок, та ін., також, макулатуру і скло можна здати в пункти прийому на території нашого ОТГ.

І знову нагадуємо: кожен власник домогосподарства по вулицях: Львівська, Драгоманова, Набережна, Тарнавського, Скітна, Підгір’я, Б.Хмельницького, Довбуша, Березнева, Залізнична, Федьковича, Симоненка, Садовського, Данила Галицького, Щурата, Торгова, Окружна, М.Заньковецької, М.Вовчка,  зобов’язаний укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

Сьогодні за рахунок коштів міцевого бюджету буде прибране сміттєзвалище по вул. Львівській. Також сьогодні будуть забрані контейнери для збору ТПВ в районі Галицької Корони та по вул. Львівській.

При потребі вивезти малогабаритні відходи, звертайтеся будь ласка до менеджера ТОВ «Ековей ВМ» за телефоном 0504945456.

Хто досі не уклав індивідуальної угоди на збір та вивезення ТПВ, переконливо просимо зробити це якнайшвидше!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано