Як писав наш Великий Кобзар «Той мурує, той руйнує!»

Дата: 10.03.2020 17:35
Кількість переглядів: 801

Фото без описуНа протязі кількох десятиліть, пам’ятник Тарасу Григоровичу Шевченку, попри косметичні ремонти, піддавався руйнуванню як від природніх умов так і від рук місцевих вандалів.

Саме тому в 2018 році Кам’янка-Бузькою міською радою було прийнято рішення про реконструкцію цього монумента. В міському бюджеті було передбачено необхідні кошти в сумі 250 тис. грн. І хоч на наших теренах досить складно знайти необхідних фахівців, які б займалися реконструкцією пам’ятників, завдяки відомому архітектору Олександру Яремі та скульптору Володимиру Гончаруку нам це вдалося.

В ході робіт було здійснено міднення скульптури Кобзаря, а також обрамлено постамент демнянським каменем. Опісля здійснено благоустрій прилеглої території. І як ми зараз можемо спостерігати, після проведення вищезазначених робіт пам’ятник отримав новий привабливий та охайний вигляд. 

Фото без описуФото без опису

Однак, прикро констатувати факт, що не всі мешканці нашої громади вміють належним чином з шаною відноситись до цього пам’ятного монумента. Мають місце випадки псування постаменту, розпивання на ньому спиртних напоїв та інші акти вандалізму.

Щиро сподіваємось на громадську свідомість жителів нашої громади і переконливо просимо шанувати наші національні символи та працю людей!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано