Вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка!

Дата: 10.03.2020 15:59
Кількість переглядів: 794

Фото без описуУ ці березневі дні, кожного року, ми вшановуємо нашого національного пророка – Тараса Григоровича Шевченка. Сьогодні, в 159 –ту річницю з дня смерті Великого Кобзаря  було проведено поминальну панахиду і покладено квіти до пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.   

Фото без описуМи не можемо без його геніальних творів, бо в Шевченковому проникливому слові з усією силою і красою яскраво зображена горда і волелюбна українська душа. Воно стояло в обороні прав та свобод рідного народу і стало тією духовною основою, на котрій була зведена незалежність Української держави.

І далі, крізь час, сповнені любов'ю до рідної землі, прагненням зробити життя українців гідним і достойним з натхненням звучать слова Тараса,  коли Україна розбудовуючись, змушена захищати власний дім — незалежну, демократичну, суверенну державу.

Його вірші, як настанови, пробудили в наших душах незламний Шевченківський дух до становлення, розбудови і утвердження в європейській спільноті нашої держави.

Переконані, що вони є і будуть важливим орієнтиром та дороговказом на подальшому шляху державотворення і демократизації суспільства. Будуймо всією громадою свій дім – у злагоді, мирі та любові, щоб діти наші і внуки отримали у спадок державу, яку заповідав нам Великий Кобзар.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано