Робоча зустріч міського голови з головою Громадської організації «Захисту прав та інтересів воїнів АТО» Миколою Рудком.

Дата: 03.03.2020 14:52
Кількість переглядів: 629

      Сьогодні, за ініціативи Кам’янка-Бузького міського голови Олега Омеляна відбулася робоча зустріч з головою Громадської організації «Захисту прав та інтересів воїнів АТО» Миколою Рудком на якій було обговорено найбільш актуальні для ветеранів питання.       

    Основною темою зустрічі було питання пов’язане з виділенням земельних ділянок на території Кам’янка-Бузької ОТГ воїнам ООС(АТО) та виділенням коштів для виготовлення необхідної землевпорядної документації для оформлення цих  земельних ділянок. Оскільки зараз мережею поширюється багато маніпулятивних думок на цю тему, представники організації чітко сформулювали свою позицію. У результаті обговорення вирішили до розгляду звернень учасників ООС(АТО) про надання земельних ділянок залучати представника громадської організації.

   Також, з учасниками ООС(АТО), обговорили ідею створення громадського простору для ветеранів.  Такий проєкт мав би передбачати створення своєрідного хабу для роботи з учасниками бойових дій, де вони мали б ще одну можливість спілкуватися із побратимами, підтримувати один одного в соціальній адаптації, отримувати навички створення та реалізації власних ідей та проєктів, організувати невеличкий музей та  проводити різні тематичні заходи.

    Основною проблемою для втілення цієї ідеї є відсутність приміщення. Секретар ради Володимир Бусель запропонував звернутися з клопотанням до керівника Генштабу Збройних Сил України про надання у користування приміщення колишньої військової комендатури по вулиці Незалежності 63.

  У зустрічі також прийняли участь представник громадської організації Володимир Лабай та заступник начальника відділу містобудування, комунальної власності та земельних відносин міської ради Ігор Веретельник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано