Важлива інформація для мешканців міста Кам’янка-Бузька!

Дата: 19.02.2020 17:47
Кількість переглядів: 2770

 

        Фото без опису  Згідно  рішення виконавчого комітету Кам’янка-Бузької міської ради №220 від 23.12.2019р. «Про переведення на індивідуальну систему обслуговування по збору ТПВ»  в м. Кам’янка-Бузька по вулицях Львівська, Драгоманова, Набережна, Тарнавського, Скітна, Підгір’я, Б.Хмельницького, Довбуша, Березнева, Залізнична, Федьковича, Симоненка, Садовського, Данила Галицького, Щурата, Торгова, Окружна, М.Заньковецької, М.Вовчка відбудеться  заміна загальної системи обслуговування на індивідуальну систему збору та вивезення  побутових відходів.

Дана система покращить якість надання послуг у сфері поводження з відходами з дотриманням принципу «Послуга поруч» та унеможливить утворення стихійних звалищ на теренах м. Кам’янка-Бузька, які утворюються біля встановлених контейнерів та контейнерних майданчиків.

Для переукладення угод та отримання контейнерів ємкістю 120літрів у безкоштовне користування на час дії угоди  просимо звертатися до офісу ТОВ «Ековей ВМ» у місті Кам’янка-Бузька вул. Незалежності, 29, із паспортом та ідентифікаційним номером. Укласти  угоду можна з 17 лютого по 28 лютого 2020р. з 9:00 по 18:00 год. з понеділка по п’ятницю.

 З 01 березня 2020 року майданчики для загального користування будуть демонтовані та прибрані.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном 0504945456 або 2-40-25.

Надіємося на розуміння і сприяння для швидкого переходу на індивідуальне обслуговування!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано