Відбулась презентація «скандинавської концепції» взаємодії правоохоронних органів з громадськістю

Дата: 17.01.2020 17:18
Кількість переглядів: 371

Фото без опису 17 січня 2020 року міський голова О.Омелян прийняв участь у презентації «скандинавської концепції» взаємодії правоохоронних органів з громадськістю, яка відбулася у Кам’янка-Бузькій РДА для представників поліції, територіальних громад та громадянського суспільства. Тренінг провели експерти Консультативної місії ЄС з реформування сектору цивільної безпеки Стік Хайдеман та Патрік Гофман.

    Спікери окреслили методи, які поліція може застосовувати під час масових заходів: демонстрації, спортивні змагання, концерти, тощо. Розповіли про розуміння динаміки натовпу. Наголосили, що головне в концепції – дотримання прав людини. Розказали про принципи зниження напруги – комунікацію, інформацію, диференціацію та сприяння.

   Завдання поліції в демократичній державі – сприяти та забезпечувати захист прав людей, щоб масові заходи буди безпечними як для учасників, організаторів, так і для інших громадян та поліції. Люди мають користуватися своїм правом на мирні зібрання, і поліція має це забезпечити.

IMG_20200117_111807 - КопіяФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано