Відбулася зустріч із радником з питань соціальної сфери Мінсоцполітики у Львівській області

Дата: 15.01.2020 16:51
Кількість переглядів: 479

       Фото без опису      В 15 січня 2020 року в приміщенні Кам’янка-Бузької міської ради відбулася зустріч із Оксаною Яковець, радником з питань соціальної сфери Мінсоцполітики у Львівській області. Зустріч відбувалася у форматі фокус-групи та мала на меті обговорити особливості надання соціальних послуг на території ОТГ, у зв’язку із введенням в дію з 1 січня 2020 року Закону № 2671-VІІІ "Про соціальні послуги".

    У фокус–групі взяли участь: заступник міського голови Б.Ковалюк, а також представники відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, Ювенальної поліції, КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», управління соціального захисту населення Кам’янка-Бузької РДА та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

     О. Яковець відмітила, що це лише перший етап роботи із покращення надання соціальних послуг в громаді та поінформувала про те, що вказані заходи проводяться за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні в рамках проекту «Розвиток соціальної згуртованості в Україні шляхом посилення регіонального та місцевого соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та інших осіб, які постраждали від конфлікту».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано