Нехай добро повертається сторицею!

Дата: 09.01.2020 17:03
Кількість переглядів: 855

   Вже стало доброю традицією напередодні новорічно-різдвяних свят релігійною громадою Євангельських Християн Баптистів м. Кам’янка-Бузька (пастор церкви Іван Чабан), спільно з німецьким християнським благодійним фондом «Хліб насущний» (голова Абрам Васильович Фалк) організовувати благодійну акцію, відвідуючи людей похилого віку, багатодітні сім’ї, які потребують допомоги, хворих, немічних, соціально незахищених осіб.

      Так, 27 грудня 2019 року у приміщенні церкви Євангельських Християн Баптистів м. Кам’янка-Бузька зібралася чисельна громада для проведення чергової благодійної акції. До присутніх звернувся  пастор церкви  Іван Чабан, представник німецького благодійного фонду «Хліб насущний» Абрам Фалк, заступник міського голови Богдан Ковалюк, голова Кам’янка-Бузької районної ради Тарас Келеберда.

         З духовною програмою перед присутніми виступили діти церкви ЄХБ, прославляючи народженого Спасителя у піснях, колядках, духовних поезіях.

      На закінчення присутнім було роздано пакети з продуктами харчування, миючими засобами, придбані за кошти, зібрані німецьким фондом у Німеччині. Після цього представники фонду та церкви ЄХБ м. Кам’янка-Бузька відвідали багатодітні сім’ї, хворих, одиноких людей, людей похилого віку, привітавши їх з наступаючими новорічно-різдвяними святами та вручили їм продуктові набори і миючі засоби. Усього по району такі подарунки отримали 80 сімей, з них -  45  з Кам’янка-Бузької громади.

      Кам’янка-Бузька міська рада висловлює щиру подяку релігійній громаді ЄХБ, пастору Івану Чабану і його сім’ї та Абраму Фолку - представнику німецького благодійного фонду «Хліб насущний» за виявлену увагу та милосердя до людей похилого віку, багатодітних сімей, одиноких та хворих, які проживають на території Кам’янка-Бузької громади.  

      Нехай добро, яке Ви творите, повертається до Вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано