Робоча зустріч із керівництвом Кам’янка-Бузького відділу поліції

Дата: 06.01.2020 12:31
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

        За ініціативи Кам’янка-Бузького міського голови Олега Омеляна в приміщенні міської ради відбулася робоча зустріч із керівництвом Кам’янка-Бузького відділу поліції - в.о. начальника відділу Олегом Бутою та Юрієм  Котом, на якій було обговорено два важливі для громади питання, а саме: організація дорожнього руху поблизу автостанції та стихійна торгівля у недозволених місцях, зокрема по вул. Тютюнника. Зокрема, голова громади нагадав, що на даний час діє рішення міської ради від 28.01.2016 № 1 «Про затвердження Положення  про  організацію та проведення виставково-ярмаркової  діяльності на території міста Кам’янка-Бузька», згідно якого лише по частині вул. Тютюнника (від моста через р. Кам’янка в напрямку  вул. Львівської, за винятком перехрестя вул. Тютюнника - вул. Львівська) та лише у вівторок та п’ятницю у період часу, орієнтовно від ранку до 15:00 год., проводиться регулярний універсальний ярмарок товарами народного споживання. Відтак, звернувся до поліції із проханням припиняти стихійну торгівлю у інших місцях, ніж визначено рішенням сесії, зокрема, на перехресті по вул. Тютюнника біля РЕМу та на перехресті із вул. Львівською.

     За результатами розгляду цього питання, спільно із працівниками поліції, вирішено визначити конкретні межі регулярного ярмарку згідно погодженої схеми його проведення. А вже від п’ятниці усі суб’єкти господарювання, які торгують поза межами цієї схеми будуть притягатися до адміністративної відповідальності.

     По іншому питанню було обговорено ситуацію навколо безпеки дорожнього руху при посадці-висадці пасажирів маршрутних транспортних засобів і їх заїзд у спеціально облаштовані місця. По даному питанню сторони окреслили ряд заходів, які необхідно вчинити в подальшому. Зі своєї сторони керівництво поліції приділить максимальну увагу до руху маршрутних транспортних засобів з метою заїзду останніх в облаштовані тимчасові місця, а також, в дні проведення ярмаркових засобів, забезпечить дотримання правил дорожнього руху учасниками на перехресті вул. Тютюнника та Львівської в частині зупинки та стоянки транспортних засобів. 

     Зі своєї сторони просимо водіїв, з метою уникнення штрафів за паркування в недозволених місцях, залишати свої автомобілі по вулиці Джерельній.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано