Відбулася робоча нарада щодо Кам"янка-Бузької автостанції

Дата: 26.12.2019 18:09
Кількість переглядів: 1587

          

   26 грудня 2019 року, у приміщенні Кам’янка-Бузької РДА, за ініціативи міського голови О.Омеляна, під керівництвом голови РДА Х.Замули, за участі керівника Радехівської місцевої прокуратури Друзюка М.В., в.о. заступника начальника Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області А.Гарасіки, відбулася робоча нарада стосовно ситуації, яка склалася з роботою Кам’янка-Бузької автостанції. Представники ПрАТ ВКК «Еталон» на нараду не прибули, незважаючи на завчасне повідомлення.

         У ході зустрічі міський голова О.Омелян доповів, що приміщення автостанції є приватною власністю ПрАТ ВКК «Еталон», а земельна ділянка, на якій розташована дана будівля, передана Кам’янка-Бузькою міською радою в оренду для розміщення та обслуговування автобусної станції. ПрАТ ВКК «Еталон» на даний час проводить реконструкцію приміщення автостанції, що спричинило неможливість використання земельної ділянки за цільовим призначенням. Практично автостанція відсутня, місця для безпечної посадки-висадки пасажирів відсутні. Автобуси та маршрутні таксі, за деяким виключенням, на територію автостанції, яка вільна від будівельних робіт, не заїжджають. Посадка-висадка пасажирів здійснюється на проїжджій частині  вулиці Львівської, що загрожує виникненню автотранспортних пригод та надзвичайних ситуацій. За повідомленням представників ПрАТ ВКК «Еталон» автобусна станція на даний час не закрита і повинна виконувати свої функції у повному обсязі.

       З метою вирішення цього проблемного питання міською радою вживалися заходи щодо налагодження роботи автостанції, а саме: скеровувалися звернення до власників автостанції (ПрАТ ВКК «Еталон»), Кам’янка-Бузької РДА, Львівської ОДА, Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області, щодо організації безпечної посадки-висадки пасажирів на території автостанції. На даний час питання не вирішено.  

      Голова РДА Х.Замула запропонувала учасникам зустрічі на протязі 2-х днів подати пропозиції щодо вирішення даного питання по суті.

    Зокрема: Радехівській місцевій прокуратурі запропоновано вивчити законність проведення реконструкції приміщення автостанції.

    Кам’янка-Бузькому ВП ГУНП запропоновано вжити заходів контролю за рухом транспортних засобів на перехресті вулиць Львівської та Тютюнника, з метою контролю за дотриманням правил дорожнього руху та унеможливленням виникнення ДТП.      

      Міській раді подати своє бачення виходу з даної ситуації.

      Під час виїзду на територію автостанції, учасники зустрічі поспілкувалися з  водіями маршрутних автобусів, які висловили своє бачення стосовно організації руху на автостанції м. Кам’янка-Бузька.

    З метою впорядкування роботи автостанції м. Кам’янка-Бузька, безпечної посадки-висадки пасажирів, яка б унеможливила виникнення аварійних ситуацій, а також створення елементарних умов для пасажирів під час очікування автобусів учасники зустрічі домовилися скоординувати свої зусилля щодо вирішення даної проблеми у найкоротші терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано