Відбулася робоча зустріч міського голови О.Омеляна з мешканцями вулиць Набережна, Драгоманова, Б. Хмельницького, Скітна м. Кам’янка-Бузька

Дата: 26.12.2019 12:51
Кількість переглядів: 917

         Фото без опису

       26 грудня 2019 року міський голова Олег Омелян провів зустріч з мешканцями вулиць Набережна, Драгоманова, Б. Хмельницького, Скітна м. Кам’янка-Бузька. В ході зустрічі обговорено наболілі питання даного мікрорайону, а саме:

  • ремонт дорожнього покриття вулиці Набережної,
  • капітальний ремонт пішохідної доріжки від вулиці Грушевського до вулиці Набережної, включно з містком через річку Кам’янка,
  • ремонт вуличного освітлення на вказаній ділянці,
  • регулювання швидкості по вулиці Драгоманова,
  • будівництво водопровідної та каналізаційної мереж.

В ході зустрічі міський голова повідомив громадянам про те, що ремонт вулиці Набережної, капітальний ремонт пішохідної доріжки від вулиці Грушевського до вулиці Набережної, включно з містком через річку Кам’янка передбачається провести до 01.08.2020 року, на це передбачено кошти у місцевому бюджеті на 2020 рік.

     Стосовно обмеження швидкості руху автомобілів, міським головою зазначено наступне: дана дорога є дорогою державного значення і міська рада неодноразово зверталася до даного органу управління щодо вирішення проблеми врегулювання швидкості на цій дорозі. Міською радою встановлено світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Львівська - Драгоманова – Я. Мудрого, що частково зняло проблему аварійності на даному перехресті. Крім того, міською радою у бюджеті 2020 року передбачено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації з встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Драгоманова – Федьковича – Незалежності – Саксаганського, що в свою чергу зменшить загрозу виникнення аварій на даній ділянці дороги.

    Також, міський голова повідомив мешканців про те, що Кам’янка-Бузькою міською радою розроблено робочий проект та подано заявку на фінансування з державного фонду регіонального розвитку реконструкції каналізування житлового масиву по вулиці Драгоманова, Залізнична, Зелена в м. Кам’янка-Бузька. При наявності фінансування з державного бюджету дані роботи можуть бути розпочаті у 2020 році.

     Мешканець вул. Залізничної Ігор Антош підняв питання роботи ТОВ «СВІСС КРОНО», зауваживши, що, на його думку, підприємством не дотримуються норми щодо шуму (робота дробильного обладнання, руху локомотивів та інше). Міський голова доповів присутнім, що на даний час підприємство має намір здійснити реконструкцію обладнання. З цією метою ТОВ «СВІСС КРОНО» звернулося до Кам’янка-Бузьких районної ради, районної державної адміністрації, міської ради, вивчити думку громади щодо можливості такої реконструкції. Рішенням міської ради створено робочу групу з числа депутатів та мешканців громади, яка вивчає дане питання. О.Омелян запропонував депутату міської ради В.Чубінському, який є членом даної групи, звернути увагу на дану проблему. Крім того, міський голова коротко охарактеризував ситуацію навколо підприємства ТОВ «СВІСС КРОНО».

    В ході дискусії учасники зустрічі досягли домовленості про першочергові заходи, які необхідно провести щодо ремонту вулиці Набережної, а також капітального ремонту пішохідної доріжки від вулиці Грушевського до вулиці Набережної, включно з містком через річку Кам’янка.

       У зустрічі також взяли участь секретар ради В. Бусель та депутат міської ради В.Чубінський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано