Школа отримала сучасне покриття спортзалу

Дата: 23.12.2019 16:15
Кількість переглядів: 1420

   Фото без описуУ 2019 році вдало реалізовано проєкт «Капітальний ремонт приміщень спортзалу ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в м. Кам’янка-Бузька, вул. Незалежності, 66 Кам’янка-Бузького району Львівської області». Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 м.Кам’янка-Бузька є опорною та зразковою школою, у якій навчається 727 учнів. Школярі демонструють високі спортивні досягнення на обласних та всеукраїнських змаганнях, незважаючи на недостатнє матеріально-технічне забезпечення школи. Однією з найбільших проблем навчального закладу була невідповідність покриття спортивного залу, яке знищене під дією часу на 52%. Раніше саме спортзал ставав ареною змагань районного та обласного значення. Частково секції з дерев’яного покриття прогнилі, подекуди утворюють прогалини, які унеможливлюють не те, що проведення змагань, а й заняття спортом загалом. Більше того, сам факт дерев’яного покриття суперечить принципам «нової школи». Завдяки реалізації даного проєкту проведено капітальний ремонт підлоги приміщень спортивного залу та створено комфортні умови для всебічного розвитку учнів у сфері фізичної культури і спорту, адже сьогодні сучасному учню, який живе в еру смартфонів та планшетів, надзвичайно важливо стежити за здоров’ям та займатись спортом.

До втілення даного проєкту у життя долучилася обласний бюджет – 199,7 тис.грн., Кам’янка-Бузька міська рада – 195 тис.грн. та Енергетична компанія ДТЕК – 105 тис.грн.

Про те, у якому стані перебував спортзал до початку ремонту і яким став після капітального ремонту, яскраво демонструють світлини.

 Було :

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Стало :

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано