Тепер зігріває не лише музика!

Дата: 21.12.2019 16:52
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

 

     І у галузі «культура» є свої досягнення - реалізовано проєкт «Капітальний ремонт приміщення котельні (зі зміною котлів) дитячої музичної школи в м. Кам’янка-Бузька, вул. Я.Мудрого, 8 Кам’янка-Бузького району Львівської області». Кам’янка-Бузька дитяча музична школа – центральна опорна мистецька школа усієї Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади, перед якою стоять завдання музично-естетичного виховання учнівської молоді, розвитку творчих здібностей обдарованих дітей та здійснення допрофесійної підготовки майбутніх музикантів. Заняття у музичній школі відбуваються щоденно, також тут регулярно проводяться звітні концерти та виступи інструментальних відділів.

    Як безліч інших закладів, що дістались у спадок у жахливому стані, школа вимагала комплексної реновації. Першочергово потрібно було замінити покрівлю та систему опалення. У  2018 році проведений капітальний ремонт даху школи, а ремонт приміщення котельні музичної школи проведений у 2019 році.

   Результатом реалізації даного проєкту є відремонтована система опалення школи шляхом монтажу модульного теплогенератора, що унеможливлює подальшу руйнацію приміщень та створює умови для належного виконання функцій музичної школи.

До реалізації даного проєкту було  залучено всі можливі фінансові ресурси. Крім місцевого бюджету – 195 тис.грн,  долучився і обласний бюджет – 199,8тис. грн. та Енергетична компанія ДТЕК – 105 тис.грн.

 

Фото без описуФото без опису

 

До:

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано