Продовження теми реалізації проєктів 2019 року

Дата: 21.12.2019 16:47
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

    Наступний проєкт, який успішно вдалося реалізувати на території громади - «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Народного дому с.Тадані, Кам’янка-Бузького району Львівської області».

На протязі півстоліття Народний дім села Тадані залишався центром активного дозвілля, де кожен міг знайти і реалізувати свої творчі потреби. Але роки і відсутність фінансування спричинили поступовий занепад культурного життя у селі, Народний дім втратив свій статус стержня духовного розвитку громади.

Громада не могла миритися з таким станом речей і у 2016 році було розпочато капітальний ремонт Народного дому, який завершено у серпні 2019 року. Було проведено комплекс заходів щодо відновлення Народного дому, а саме: замінено покрівлю, капітально відремонтовано внутрішні приміщення, сцену, замінено вікна на енергозберігаючі. У рамках реалізації проєкту місцевого розвитку «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Народного дому с.Тадані Кам’янка-Бузького району Львівської області» проведено капітальний ремонт та утеплено фасад будівлі.

Проєкт реалізовано завдяки фінансовій підтримці  спонсорів, серед яких: Компанія «Контінентал Фармерз Груп», ПП «Скіфи»,  ПП ''ЛЬВІВ-ПАК'', ДП Буський лісгосп,  Кам'янка-Бузьке  ДЛГП «Галсільліс».

Завдяки втіленню цього проєкту у життя мешканці села Тадані та гості отримали сучасний, комфортний, модернізований Народний дім, який без сумніву наповнить дозвілля новими культурно-естетичними барвами, сприятиме духовному відродженню, зацікавленню жителів та їхньому залученню до художньої самодіяльності, підняттю національної гідності та свідомості.

 

Народний дім до капітального ремонту:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано