Миколай, Миколай, до дітей завітай!!!

Дата: 19.12.2019 18:50
Кількість переглядів: 1125

    Фото без опису

         День Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів.  У цей день діти чекають на подарунки і все навкруги сповнене дивами.

   Цього року, 18 грудня, Кам’янка-Бузькою міською радою для дітей було організовано свято у Народному домі. Колектив Батятицької загально-освітньої школи І-ІІІ ст. представив виставу до Дня Святого Миколая за твором місцевого автора В.Гринишина, під керівництвом Забави О.В. та Магир О.А. Юні артисти для усіх присутніх у залі створили святкову атмосферу, за що отримали солодкі подарунки  від міської ради та щирі оплески від глядачів.

Фото без опису

    Також, у цей день дітям учасників АТО та ліквідаторів ЧАЕС, що проживають на території Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади, були вручені солодкі подарунки, які презентувало ТОВ «Свісс Кроно». Від діток линули щирі слова подяки. І ми теж дякуємо благодійникам за надану допомогу.

Фото без опису

      Нехай радість Новоріччя дасть усім нам наснагу продовжити добрі справи, а Новий Рік принесе натхнення та сили для здійснення усіх задумів, планів та сподівань. Миру, любові та добра!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано