Про влаштування примусових обмежувачів швидкості

Дата: 19.12.2019 17:11
Кількість переглядів: 454

Шановна громадо!

      Дуже часто  водії, не дотримуючись правил дорожнього руху та не реагуючи на дорожні знаки, не зупиняються перед пішохідними переходами, що ускладнює безпечний рух пішоходів, особливо дітей шкільного віку. Не так давно, нажаль, мали місце два смертельні випадки у с. Дернів та с. Руда Сілецька, де загинули люди саме на пішохідних переходах.

     З метою уникнення аварійних ситуацій Кам’янка-Бузькою міською радою заплановано влаштування примусових обмежувачів швидкості-пішохідних переходів біля шкіл нашого міста.

     Біля ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 по вулиці Незалежності уже влаштовано підвищений пішохідний перехід. Проте, через нерівності на проїжджій частині, виявлено певні недоліки, які будуть ліквідовані найближчим часом.

   Варто зазначити, що на даний час немає затверджених стандартів у влаштуванні примусових обмежувачів швидкості.

     Так, у соціальних мережах з’являються дописи із критикою подібних пішохідних переходів. Але такі об’єкти встановлюються лише для забезпечення безпечного руху пішоходів та з метою збереження життя і здоров’я наших громадян.

      Просимо водіїв бути максимально уважними за кермом, дотримуватись правил дорожнього руху та з розумінням віднестися до даної ситуації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано