Звітуємо про результати реалізації окремих проєктів у 2019 році

Дата: 19.12.2019 16:13
Кількість переглядів: 932

 Фото без опису  Підходить до завершення 2019 рік. Упродовж року на території Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади реалізовувались різноманітні проєкти. Ми задоволені, що вдалося покращити умови для праці, навчання, дозвілля, здорового відпочинку нашої громади. І водночас, розуміємо, що реалізовано лише незначну частину того, що  хотілося б змінити у нашій великій громаді – нашому спільному домі. Ми вважаємо, що рухаємося у правильному напрямі і на наступний рік маємо амбітні плани щодо розвитку та  розбудови інфраструктури територіальної громади. Слід зазначити, що кожен проктично проєкт у своїй природі базується на принципі співфінансування. Деякі  проєкти за умовами конкурсу неможливо реалізувати без надійної спонсорської підтримки. Ми раді, що бізнес, який працює на території громади є соціально відповідальним і долучається до їх реалізації.

На даний час ми хочемо ознайомимо Вас із важливими реалізованими та території громади проєктами. Відтак, підготували серію публікацій про це.

Після утворення Кам’янка-Бузької ОТГ на рівень громади перенеслась функція соціального обслуговування громадян, що перебувають у складних життєвих обставинах  і не можуть самостійно їх подолати. Нашим Територіальним центром надаються послуги такі послуги як соціальна перукарня, консультації медичної сестри, вимірювання артеріального тиску, функціонує пункт прокату реабілітаційного обладнання, «кімната добра» - видача гуманітарної допомоги малозабезпеченим громадянам ОТГ. Отримане у спадок від районного територіального центру приміщення не відповідало баченню громади про те, в яких умовах повинні надаватись соціальні послуги. Відсутність ремонту, зруйнована соляна кімната та енергоємне дороге газове опалення пічного типу. Хол у якому облаштована зона очікування не опалювалась зовсім. Найгірше те, що відвідують Центр особи похилого віку, для яких занижені температури особливо небезпечні.

    У ході реалізації проєкту «Капітальний ремонт системи опалення та внутрішніх приміщень КУ "Територіальний центр соціального обслуговування" (надання соціальних послуг) Кам’янка-Бузької міської ради в м. Кам'янка-Бузька, вул. І.Франка, 3 Львівської області», проведено ремонт приміщення територіального центру:

  • демонтаж та заміна дверних полотен;
  • розбирання дощатих покриттів підлог натомість покладено керамічну плитку (коридор, перукарня, кімната медичної сестри);
  • залита підлога і покладено ламінат в приміщенні бухгалтерії;
  • ремонт штукатурки внутрішніх стін та фарбування оновленої поверхні (коридор, зал, перукарня, бухгалтерія);
  • улаштування натяжних стель (коридор, кімната медичної сестри, зал, бухгалтерія);
  • заміна світильників;
  • проведено водовідведення та встановлено мийку;
  • замінено пічне опалення, встановлено радіатори та газовий котел.

Було :

Фото без опису

 

Стало : 

Фото без опису

Фото без опису

       Даний проєкт реалізований на умовах співфінансування: обласний бюджет – 199,6 тис. грн.,  кошти місцевого бюджету ОТГ – 184 тис.грн. та кошти Енергетичної компанії ДТЕК - 105 тис.грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано