По вулиці Івана Франка встановлено підвищений пішохідний перехід

Дата: 28.11.2019 18:37
Кількість переглядів: 3679

  Фото без опису

    В рамках конкурсу проєктів «Громада разом», згідно ініціативи Релігійної громади храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Кам’янка-Бузька, по вулиці Ів. Франка біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці встановлено підвищений пішохідний перехід. Даний перехід забезпечить безпечний рух не лише для прихожан храму, але і для усіх пішоходів, адже вулиця І.Франка є однією із магістральних вулиць міста, по якій проходить великий потік автотранспорту.

    Цей проєкт реалізовано спільно за кошти Релігійної громади храму Різдва Пресвятої Богородиці та бюджету Кам"янка-Бузької громади, загальною вартістю 42964 грн. 

   Якщо на практиці така форма переходу добре себе зарекомендує, то на наступний рік плануємо монтувати аналогічні і біля важливих соціальних об'єків, зокрема  біля трьох шкіл міста.

  Додаткові дорожні знаки будуть встановлені на вулиці І. Франка найближчими днями. 

     Дякуємо ініціативній групі Релігійної громади храму Різдва Пресвятої Богородиці за проявлену ініціативу та надану допомогу у проведенні робіт. Реалізація даного проєкту є добрим прикладом для участі у конкурсі проєктів «Громада разом» і інших мешканців громади.

   Спільними зусиллями зробимо нашу громаду привабливішою та комфортнішою!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано