21 листопада  українці відзначають одне із знакових свят в історії України - День Гідності та Свободи.

Дата: 21.11.2019 12:20
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

      21 листопада – це надзвичайно пам’ятна дата для України та українців, адже  саме цей день став початком двох революцій, котрі відбулись в Україні: Помаранчевої революція (2004р.) та Революції гідності (2013р.).

     Сьогодні,  у міському сквері імені Героїв Небесної Сотні відбулось громадське віче з нагоди Дня Гідності та Свободи, поминальна панахида за полеглими Героями Небесної Сотні та Новітніми Героями, які віддали своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

     До заходу долучились Кам’янка-Бузький міський голова Олег Омелян та колектив міської ради, працівники державних та комунальних установ міста,  духовенство, учні ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 м. Кам’янка-Бузька та громадськість.

      Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять всіх Героїв, які віддали своє життя за цілісність та недоторканість України. Настоятелі храмів о.Володимир Котоус, о.Володимир Касіян та о.Микола Єрмішин відслужили екуменічну панахиду.

     Наприкінці заходу до тематичного банера Героям Небесної Сотні та Новітнім Героям від влади покладено квіти та запалені лампадки. У знак пам’яті та поваги до Героїв діти випустили у небо синьо-жовті кульки з ангеликами.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!   ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Фото без опису

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано