Відбулось позачергове засідання постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин

Дата: 05.11.2019 14:48
Кількість переглядів: 662

Фото без опису    Сьогодні, 05.11.2019 в приміщенні Кам’янка-Бузької міської ради відбулось позачергове засідання постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, архітектури та містобудування, охорони навколишнього середовища із залученням керівного складу міської ради та депутатського корпусу, на якому було розглянуто звернення ТОВ «СВІСС КРОНО» про можливу передачу в оренду вільних земельних ділянок, які знаходяться між виробничими потужностями товариства та ПП «Скіфи».

Фото без описуНа засіданні був присутній генеральний директор ТОВ «СВІСС КРОНО» Анджей Зайонц, який повідомив присутнім, що товариство зацікавлене в отриманні нових земельних ділянок в користування з метою проведення розширення виробництва, будівництво нових конкурентоздатних екологічних  ліній сучасного європейського зразка, які б дали змогу повністю оновити існуюче застаріле обладнання, обмежити використання шкідливих речовин, розширити ринок збуту, тощо. Це дозволить відкрити нові робочі місця із високою заробітною платою для мешканців громади та значно збільшити податкові відрахування до міського бюджету, які потім можна використати на оновлення інфраструктури громади, налагодити соціальну співпрацю.

Фото без описуПрисутні депутати міської ради мали змогу задати свої запитання п. Анджею Зайонцу про плани щодо розширення виробництва, а також, питання пов’язані з діяльністю заводу, а саме: щодо існуючої екологічної ситуації, соціальної співпраці, скиду стічних вод та інші, на які запрошений гість дав відповіді.

За результатами двогодинного обговорення сторони домовилися винести дане питання  на громадські обговорення та запитати думку мешканців громади щодо можливості надання в оренду  земельної ділянки для будівництва нових виробничих потужностей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано