Відбулася чергова нарада з директорами  шкіл, садочків, музичної школи і ЦДЮТ Кам’янка – Бузької ОТГ

Дата: 05.11.2019 08:57
Кількість переглядів: 444

                    31 жовтня в сесійній залі Кам’янка-Бузької міської ради  відбулася чергова нарада з директорами  шкіл, садочків, музичної школи і ЦДЮТ Кам’янка – Бузької ОТГ, працівниками відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка – Бузької міської ради.                          

                     Начальник ВОКТМС Кам’янка – Бузької міської ради Чепіль І.Є. порушив питання про вдосконалення методики оцінювання якості освіти в навчальних закладах. Барилко Л.М., головний спеціаліст ВОКТМС Кам’янка – Бузької міської ради детально зупинилась на функціях контролю навчально – виховного процесу у закладах освіти. Окремо мова йшла про ефективність навчально – виховного процесу у Желдецькому НВК. А також щодо організації ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2019 /2020 н.р.  Заступник начальника відділу ОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради-завідувач сектору освіти Петрик Т.Р. , інформувала присутніх про хід курсової передпідготовки працівників закладів освіти ОТГ у 2019/2020 н.р. Про актуальні грантові проекти розповіла Бих М.Ю. ,головний спеціаліст залучення інвестицій  Кам’янка – Бузької міської ради.

                  Начальник ВОКТМС Кам’янка – Бузької міської ради Чепіль І.Є., підвів підсумки наради та окреслив головні завдання, що стоять перед закладами освіти впродовж навчального року. Наголосив на забезпеченні керівниками особистого контролю за підготовкою навчальних закладів до інституційного аудиту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано