Конкурс "Життя без сміття"

Дата: 31.10.2019 17:30
Кількість переглядів: 1215

Щодо проведення екологічного конкурсу «Життя без сміття 2019»

 

          Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації організовує конкурс «Життя без сміття 2019», присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки, який прийнято відзначати 15 листопада.

Метою конкурсу є формування в дітей та молоді дбайливого ставлення до природи, привернення уваги до актуальної проблеми сучасності – засмічення, знайдення шляхів подолання даної проблеми.

Основними завданнями Конкурсу є:

  • формування екологічної культури, насамперед у питаннях поводження з відходами та раціонального використання природних ресурсів;
  • творчі змагання, можливість застосувати креативність і винахідливість;
  • встановлення зворотного зв’язку з молоддю, популяризації серед дітей причин та наслідків нераціонального використання природних ресурсів, що сприяють виникненню негативних явищ у навколишньому середовищі;
  •  пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді.

Конкурс проводиться на добровільних засадах з 01.11.2019 до 30.11.2019 і є відкритим для учнів 1 - 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

До Конкурсу приймаються роботи, виготовлені учасниками індивідуально або командно.

Умови конкурсу:

  1. На конкурс подаються малюнки, плакати, презентації та відео роботи, присвячені темі зменшення побутових відходів, правильного їх сортування у домашніх умовах та вторинній переробці сировини, які повинні виконувати  спонукальну роль та бути зрозумілими для суспільства.
  2. До поданих робіт подається короткий опис, у якому зазначається:
  • прізвище, ім’я, по батькові автора (авторів);
  • вік автора (авторів);
  • назва роботи;
  • повна назва і адреса навчального закладу;
  • контактний номер телефону автора (авторів) та навчального закладу;
  • електронна скринька.
  1. Учасники конкурсу повинні надіслати роботи та інформацію про автора (авторів) на поштову адресу департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації (вул.. Стрийська, 98, м. Львів, 79026), зазначивши на листі «Конкурс «Життя без сміття 2019» та їх електронний варіант на електронну  скриньку biores_lviv@ukr.net  (малюнки та плакати повинні бути подані організатору у паперовому варіанті!)
  2. В ході проведення конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Конкурс триває з 01.11.2019 по 30.11.2019.

Переможці конкурсу нагороджуються сертифікатами та призами.

         Вибір переможців конкурсу «Життя без сміття 2019» здійснюється за такими критеріями:

  • тематична відповідність поданої роботи;
  • оригінальність;
  • складова екологічної освіти і виховання.

Журі визначить переможців та оголосить результати проведення Конкурсу на офіційному вебсайті департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації не пізніше, ніж через 10 робочих днів після його завершення.

Оцінку конкурсних робіт буде здійснювати журі, яке запрошене Організатором.

На конкурс не приймаються роботи, сюжет яких пропагує вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління, насилля, які пропагують релігійну та етнічну ворожнечу, містять політичну рекламу, а також роботи непристойного змісту.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано