Тісна співпраця з Львівською обласною радою!

Дата: 30.10.2019 17:46
Кількість переглядів: 484

    Вчора, 29 жовтня, сесія Львівської обласної ради принесла для нас гарну звістку: виділила кошти в сумі 1,5 млн. грн. з бюджету розвитку для фінансування робіт по замощенню бруківкою центральної вулиці Незалежності між будинками №34 та №38.
Дякуємо за прихильність Львівській обласні раді на чолі з Олександр Ганущин надзвичайно і непересічно, бо ця субвенція для нас особлива! Чому? Пояснимо.

Чотири роки тому в нас зародилась ідея вдихнути нове дихання в центральну частину міста! Для того задумали грандіозний фінансово та затійно проект, в який мало хто вірив, бо грошей і часу вимагало не лише замощення бруківкою, а й підземні комунікації, які десятками років не ремонтували. Розуміючи які колосальні фінанси потягне цей проект, ми розділили його на черги по роках. Крок за кроком, метр за метром ми перевтілювали вулицю Незалежності.
Усі ці роки ми розраховували лише на власні кошти, матеріалами допомагали спонсори. А цьогоріч, коли проект залишився без спонсорства, запланований фестиваль «Корона Якуба» опинився під загрозою: основна локація, де мали відбуватись усі дійства, була зовсім не готовою. Ми стукали в усі двері, та ніхто не відчиняв. Більше того, знаходились недруги, які зловтішались, що проект не реалізується (саме для їхньої радості ми залишили незавершений клаптик дороги на наступний рік ??????).
Саме тому так важко переоцінити допомогу, яку надали нам Львівська обласна рада та особисто Олександр Ганущин, виділивши кошти на замощення центру. Це була та рука підтримки, на яку ніхто вже не чекав, але яка так багато значила, бо рятувала проекти і самої реконструкції, і фестивалю.
Дякуємо за вчасно надану підтримку! Саме така допомога, надана у важкий час, цінується найбільше!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано