УВАГА! Вандали !

Дата: 27.09.2019 15:02
Кількість переглядів: 1610

Фото без опису

        У парку нашого міста проводиться реставрація пам’ятника Т.Г.Шевченку. Статую очищено від фарби, проведено її обміднення, постамент обкладено дем’янським каменем.

        На даний час роботи по благоустрою ще тривають, але вандали вже встигли понищити те, що зроблено. Невідомими особами цигарками побруднено камінь та оббиті деякі елементи.

Чому піднімається рука нищити те, що робиться для нас, для наших дітей, для майбутнього? Чому не шануємо працю тих людей, які роблять наше місто привабливим? Можна лише здогадуватися про рівень моральності у осіб, які це вчинили…

        Пам’ятники, лавочки, клумби, вуличне освітлення, дитячі та спортивні майданчики, дерева... Здається вандалам байдуже, що руйнувати.

Нам багато дорікають, що потрібно встановити камери. Так, вони дійсно потрібні. Але, неможливо відстежити усі об'єкти на території нашої громади. Закликаємо кожного схаменутися! Керуймося здоровим глуздом, пояснюймо дітям, що так робити не можна! Інакше, нічого не буде, коли ламають швидше, ніж будують!

Якщо людина любить своє місто чи село, то їй ніколи не прийде в голову руйнувати те, до чого вона має безпосереднє відношення!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано