Оголошення ! 26 вересня  2019 року об 14.00 год. відбудеться  засідання ХХІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

Дата: 16.09.2019 16:03
Кількість переглядів: 593

Фото без опису  26 вересня  2019 року об 14.00 год. відбудеться  засідання ХХІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

На сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №29 від 20.12.2018 р. «Про міський бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2019 рік».

  2. Про затвердження Комплексної програми розвитку первинної медико–санітарної допомоги Кам’янка-Бузької об'єднаної територіальної громади на 2019-2020 роки в новій редакції.

  3. Про передачу майна та матеріальних  запасів на баланс КП «Кам’янкаводоканал»

  4. Про внесення змін до рішення сесії Кам’янка-Бузькоїміськоїради від 20.12.2018 № 27.

  5. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

  6. Про затвердження Положеня про відділ Кам’янка-Бузької міської ради.

  7. Про дозвіл на розробку детального плану території під  розміщення та обслуговування нежитлової будівлі (кафе «Димотин») в м.Кам'янка-Бузька по вул. Шевченка 47 а.

  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  9. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

  10. Про надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування комплексу нежитлових будівель по технічному обслуговуванню автомобілів.

  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення  та обслуговування нежитлової будівлі – гаражу.

  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  14. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки.

  15. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та приналежних йому споруд по вул. Героїв Небесної Сотні 28 «а».

  16. Про затвердження проекту внесення змін до детального плану території.

  17. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  обслуговування дитячої музичної школи в м.Кам'янка-Бузька.

  18. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  19. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

  20. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі .

  21. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

  22.  Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м.Кам'янка-Бузька по вул. Тютюнника 4.

  26.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м.Кам'янка-Бузька по вул. Героїв Небесної Сотні 33.

  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, кадастровий номер - 4622183500:07:000:0185.

  29. Про дозвіл на розробку детального плану території під  розміщення та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

  30. Про уточнення площі земельної ділянки.

  31. Про розгляд клопотання ТзОВ «Райтекс».

  32. Про внесення зміни до Генерального плану с.Тадані.

  33. Про погодження місця розташування відтворювальної ділянки за Кам'янка-Бузьким районним товариством мисливців і рибалок ТМР «Крижень».

  34. Про припинення права користування земельною ділянкою.

  35. Про внесення змін в рішення міської ради від  23  травня 2019 р. № 38 «Про надання дозволу суб’єкту господарювання на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами».

  36. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

  37. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано