Реалізація проектів місцевого розвитку!

Дата: 05.09.2019 17:59
Кількість переглядів: 1369

Фото без опису

       Кам’янка - Бузька міська рада активно втілює мікропроекти , які стали переможцями конкурсу проектів місцевого розвитку . Першим завершено  реалізацію проекту місцевого розвитку «Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Народного дому с.Тадані, Кам’янка-Бузького району Львівської області».

Народний дім в с. Тадані є осередком культурного життя мешканців даного населеного пункту.

Проте стан будівлі, який не відповідав сучасним вимогам, не дозволяв в повному обсязі забезпечити мешканців села наданням культурно-просвітницьких послуг, що в свою чергу впливало на привабливість села, особливо для молоді.

У 2016 році розпочато вирішення існуючої проблеми шляхом капітального ремонту даного Народного дому , який завершено у серпні 2019 року.

В ході робіт проведено капітальний ремонт приміщення Народного дому на суму 397 325 грн., а саме: замінено покрівлю, капітально відремонтовано внутрішні приміщення, сцену, замінено вікна на енергозберігаючі. У рамках реалізації проекту місцевого розвитку « Капітальний ремонт (утеплення фасаду) Народного дому с.Тадані Кам’янка-Бузького району Львівської області» проведено капітальний ремонт та утеплено фасад будівлі на суму 486304 грн.

Реалізація проекту  стала можливою завдяки фінансовій підтримці  спонсорів, серед яких: Компанія «Контінентал Фармерз Груп», ПП «Скіфи»,  ПП ''ЛЬВІВ-ПАК'' , ДП Буський лісгосп,  Кам'янка-Бузьке  ДЛГП ” Галсільліс .

Кам’янка-Бузька міська рада, від імені громади с.Тадані, висловлює щиру подяку меценатам за їхню активну позицію та надану допомогу .

Реалізація проекту дозволить забезпечити безперебійну роботу закладу культури, проведення культурно-просвітницької і патріотично-виховної роботи в комфортних умовах та сприятиме створенню нових творчих колективів та гуртків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано