Рідний, милий Зубів Міст – ти у серці в нас навік!!!!!!!

Дата: 30.07.2019 11:11
Кількість переглядів: 863

 Фото без опису

  Цієї неділі, 28.07.2019 у Зубівмостівському старостинському окрузі відбулось святкування Дня села Зубів Міст. Традиційно, святкування почалось із молебеня біля церкви Івана Богослова, який відслужив отець Петро.

    Після молебеня усі присутні мешканці та гості села направились до основної сцени, де отримали змогу насолодитись цікавою, насиченою, а головне, емоційною концертною програмою, підготовленою учасниками художньої самодіяльності Народного дому с. Зубів Міст та його завідувачем Марією Гринюх.

   Концертна програма розпочалась із привітального слова старости округу Мельника О. Я.,який привітав усіх присутніх із святом та вручив подяки за багаторічну та сумлінну працю жителям села Зубів Міст і учасникам художньої самодіяльності Народного дому с. Зубів Міст а також, привітав найстаршу жительку села Хомик Ганну, 1935 року народження!!! Заступник міського голови Богдан Ковалюк та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Кам’янка-Бузької міської ради Ігор Чепіль вручили подяки від імені Кам‘янка-Бузького міського голови Олега Омеляна за активну громадську діяльність мешканцям села.

   Не обійшлося на святі і без гостей. Свій солов‘їний спів подарувала усім присутнім, учасниця художньої самодіяльності Народного дому с. Руда, дівчинка з сильним та чарівним голосом - Анастасія Сердюк.

 Учасники художньої самодіяльності презентували глядачам сучасну інтермедію «Копієчка», яку підготували для участі у фестивалі-ярмарку «Корона Якуба», який відбудеться 14-15 вересня у м. Кам‘янка-Бузька. Родзнинкою свята став перегляд презентації про село, починаючи від 1951 року по 2019 рік та показ фільму під відкритим небом.

   На завершення святкування усіх присутніх розважав гурт "Promin'". Протягом дня гостей свята частували різноманітними смаколиками, які підготовали самі мешканці старостинського округу.

    Щиро дякуємо усім організаторам за ініціативу та проведену роботу!!! Ви найкращі!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано