Відбулися Комплексні ігри Кам’янка-Бузького району 2019

Дата: 29.07.2019 14:24
Кількість переглядів: 573

    Фото без опису

   Вже маленькою традицією стало залучення у вихідні дні наших мешканців громади до занять спортом.  28.07.2019 збірні команди Кам’янка-Бузької ОТГ та Зубівмостівського старостинського округу прийняли участь у  «Комплексних іграх Кам’янка-Бузького району 2019», а саме наші представники громади отримали змогу випробувати себе у змаганнях з пауерліфтингу та шашок.

     За результатами проведених змагань маємо наступні результати:

  • збірні команди Зубівмостівського старостинського округу  з пауерліфтингу (Козак Микола, Галько Роман) та з шашок (Коземко Іванна, Хаврона Йосип, Пись Михайло)) здобули  третє призове  місце  кожна команда у своєму виді.
  • збірна команда Кам’янка-Бузької ОТГ з пауерліфтингу (Кіндзерський Дмитро, Тарас Фік) здобули перемогу та отримали  перше місце, а команда шашкістів (Мільченко Олег, Приставський Андрій) отримали четверте місце.

     Вітаємо переможців та дякуємо учасникам за те, що знаходять у своїх щільних графіках час для того щоб гідно відстоювання свою громаду на районних змаганнях. Ми разом з вами радіємо за ваші перемоги, та переживаємо за кожну поразку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано