Проект детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель складу, свинарнику та переходу, що розташовані по вул. Миру 55 «г», 55 «в» за межами с.Прибужани.

Дата: 17.07.2019 12:29
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

З 18 липня 2019 року по 18 серпня 2019 року триватиме громадське обговорення детального плану території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель складу, свинарнику та переходу, що розташовані по вул. Миру 55 «г», 55 «в» за межами с.Прибужани.

Замовник містобудівної документації – Кам’янка-Бузька райдержадміністрація.

Розробник –  КП «Кам’янка-Бузька архітектурно-планувальна група».

Пропозиції можна подавати до 19 серпня 2019 року в міську раду за адресою вул. Шевченка 2 (ІІ поверх).

 Громадське слухання містобудівної документації відбудеться 20 серпня 2019 року о 14.00 год. в приміщенні міської ради за адресою вул. Шевченка 2 (І поверх, сесійна зала).  

З основними техніко-економічними показниками проекту можна ознайомитись в приміщенні міської ради за адресою вул. Шевченка 2 (І поверх, кабінет № 1) та на сайті міської ради https://kbmr.gov.ua/.

 

Детальний план території земельної ділянки для обслуговування нежитлових будівель складу, свинарнику та переходу що розташовані на території Кам’янка – Бузької міської ради с. Прибужани вул. Миру,55 «г», 55 «в» Кам’янка-Бузького р-ну, Львівської обл. ( за межами населеного пункту)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано