Всеукраїнські зональні змагання  з веслування на байдарках та каное ХVIII Регата Добротвір

Дата: 08.07.2019 17:47
Кількість переглядів: 1352

Фото без опису

   4 - 7 липня 2019 року у селищі енергетиків Добротвір  на водному плесі річки Західний Буг відбулись всеукраїнські зональні змагання  з веслування на байдарках та каное ХVIII Регата Добротвір серед юнаків та дівчат 2003-04 рр., 2006-07рр.

  У змаганнях взяли участь  команди з міст: Кам’янка-Бузька, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Новодністровськ, Бурштин, Долина, Ковель, Луцьк, Рівне, Березне, Дубно, Млинів, Волочиськ, Бережани та смт. Добротвір.

  Юні веслярі: Левченков Віталій, Гапій Мар’ян, Демчук Владислав, Садовський Ярослав, Лень Назар, Коханович Юрій, які навчаються у  відділенні ДЮСШ «Добротвір» м. Кам’янка-Бузька,  під керівництвом  тренерів: Романа Шайноги, Тараса Койди та Фецика Ігоря також взяли участь у Регаті.

  Протягом цих днів команди змагались за можливість взяти участь у фінальних Всеукраїнських змаганнях.

 Нагадуємо, що на озері Молодіжне у м. Кам’янка-Бузька працює відділення КЗ ДЮСШ «Добротвір», яке навчає дітей веслуванню на байдарках та каное, а також  постійно проводять набір дітей для навчання у  своїй школі. Бажаючих займатись даними видами спорту просимо долучатись.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано