"Ой на Івана, ой на Купала"

Дата: 08.07.2019 10:26
Кількість переглядів: 1280

    06.07.2019 на міському озері «Молодіжне» м. Кам’янка-Бузька відбулося театралізоване свято  «Ой на Івана, ой на Купала». У заході взяли участь  художні колективи  Народних домів с. Обидів, с. Батятичі, с. Ягідня , с. Руда, с. Руда Сілецька , с Прибужани Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади, учасники  зразкової студії  естрадної пісні «Вечірня зірка» Кам’янка-Бузького РНД, зразковий танцювальний колектив  «Леліс»  НД смт. Новий Яричів. У програмі свята були організовані різні конкурси, змагання як для дітей, так і для дорослих, переможці нагороджувалися призами та подарунками.

Фото без опису

         «Родзинкою» дійства був виступ чоловічого вокального ансамблю «Орфей» з м. Львова. Учасники гурту зачарували  глядачів прекрасним виконанням  українських народних пісень, вокальних композицій. Зі своєю поезією на купальську тематику  виступив відомий поет-пісняр  Богдан Стельмах.

Фото без опису

Фото без опису

         На святкуванні Івана Купала було організовано  чергування  працівників: Кам’янка-Бузького Відділу поліції ГУНП у Львівській обл., КНП  «Центр ПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради, Кам’янка-Бузького РВ ДСНС у Львівській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано