Навчально-ознайомча поїздка до м. Альценау (Баварія, Німеччина)

Дата: 27.06.2019 14:28
Кількість переглядів: 629

  Фото без опису

  Протягом 12-15 червня 2019 року представники Кам’янка-Бузької міської ради у складі міського голови Олега Омеляна, секретаря ради Володимира Буселя, заступника міського голови Олега Квасніцького та головного спеціаліста з питань залучення інвестицій Марії Бих за фінансової та організаційної підтримки Представництва Фонду Ганса Зайделяв Україні в рамках реалізації переможного проекту «Розвиток управлінських спроможностей Кам’янка-Бузької ОТГ» здійснили навчально-ознайомчу поїздку до м. Альценау (Баварія, Німеччина).

  Варто зазначити, що Альценау як об’єднана громада створилася близько 50 років тому в складі шести населених пунктів та налічує близько 18,5 тис. мешканців, відтак, є досить схожою з нашою громадою. За цей час їм досить на високому рівні вдалося налагодити усі аспекти комфортного проживання мешканців. Тому було дуже важливим якнайбільше почерпнути досвіду у закордонних колег з метою впровадження тих досягнень на території Кам’янка-Бузької ОТГ.

  Основною метою поїздки було дізнатись про баварський досвід управління на місцевому рівні, діяльність структурних підрозділів і комунальних підприємств, які забезпечують повноцінну життєдіяльність міста.

 В рамках візиту вивчено німецький досвід розвитку інфраструктури громади, організації роботи їх магістрату, надання якісних житлово-комунальних послуг, організації освітнього процесу та культурного дозвілля населення, розвиток фізичної культури і спорту, управління земельними ресурсами (в тому числі і лісовими землями), створення умов для підприємницької діяльності, поводження із побутовими відходами, підтримки громадських об’єднань.

 На останок, мери двох громад домовилися про налагодження сталих партнерських відносин, в рамках яких за допомогою практичного досвіду німецьких колег, які пройшли практичний тернистий шлях становлення потужної об’єднаної громади, вдасться вийти на якісно новий рівень розвитку нашої громади.

 Хочемо подякувати бургомістру міста АльценауАлександруЛеглеру(AlexanderLegler) за теплий прийом та отримані знання, ПредставництвуФонду Ганса Зайделяв Україні за віру в нас та організаційну підтримку!

 Запевняємо, що отриманий досвід в рамках навчально-ознайомчої поїздки дозволить працівникам міської ради краще організовувати життя громади з метою досягнення стратегічних цілей та забезпечення належного рівня та комфорту проживання мешканців громади!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано