Навчальна поїздка в Торонто на Конференцію з питань реформ в Україні та з питань децентралізації

Дата: 30.06.2019 17:15
Кількість переглядів: 1020

Фото без опису

            24 очільники  об’єднаних територіальних громад України приймуть участь у Міжнародній  конференції з питань реформ в Україні-2019 / Ukraine Reform Conference / та навчальній поїздці з питань децентралізації, яка відбудеться в Торонто (Канада) з 30 червня по 7 липня 2019 року.

           Ця навчальна поїздка організовується Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) для новообраних керівників українських об'єднаних громад та інших делегатів навколо Конференції з питань реформ в Україні у Торонто та реалізовується спільно проектами ПРОМІС, U-LEAD, DOBRE і DESPRO, із фінансуванням від американського, канадського, німецького та швейцарського урядів.

          За підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe  Кам’янка-Бузький міський голова Олег Омелян та ще 16 голів ОТГ прибудуть до Канади 30 червня для участі в конференції, що відбудеться в Українському домі в Торонто і відвідають міста та містечка провінції Онтаріо.

          Варто відзначити, що Львівську область у даній поїздці представляє саме Кам’янка-Бузький міський голова Олег Омелян.

          У канадських об'єднаних муніципалітетах округу Чатем-Кент і провінції принца Едуарда гості з України зможуть побачити результати об'єднання в Канаді, ознайомитись із ефективним місцевим управлінням, особливостями залучення громадян, а також місцевим економічним розвитком та наданням послуг у громадах.

        Це буде дискусія за участі міністрів закордонних справ на підтримку реалізації Плану дій України на 2017–2020 роки – амбітної середньострокової дорожньої карти реформ у контексті євроатлантичного бачення України. Спираючись на успіх конференцій у Лондоні та Копенгагені, ця конференція є нагодою обговорити результати, наступні етапи реформ і посилити діалог та партнерство між урядами, міжнародними партнерами, громадянським суспільством та приватним сектором.

        Тим самим, конференція стане важливою віхою в поточному процесі реформування в Україні. Конференція, що не менш, а можливо, й більш важливо, сподіватиметься на наступний етап реформ як основу для стійкої, суверенної, процвітаючої та безпечної України.

       Під час навчальної поїздки учасники поділяться своїм досвідом, а також ознайомляться з передовою канадською практикою у сфері врядування та управління об’єднаними територіальними громадами. У широкому сенсі, навчальну поїздку буде зосереджено на питаннях децентралізації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано