Несанкціоновані захоронення відходів м’ясопереробки

Дата: 19.06.2019 18:37
Кількість переглядів: 2401

Фото без опису

        Сьогодні, 19 червня 2019 року, комісією у складі: заступника міського голови Ковалюка Б.С., начальника Управління Держпродспоживслужби Кам’янка-Бузького району Комара В.В., старости Прибужанівського старостинського округу Литвин С.М., начальника КП «Кам’янкаводоканал» Лютого Ю.В., спеціаліста земельного відділу міської ради Павлюка В.В., старшого слідчого відділу поліції Мужика В.М., оперуповноваженого відділу поліції Лиса Ю.А. проведено виїзд на місце за межами с. Руда Сілецька, де 18.06.2019 року   було виявлено захоронення побічних продуктів тваринного походження (свинні ратиці, вуха (без кліпсів), кишки, підшкірне сало), що свідчить про те, що це є відходи м’ясопереробки.

         Нагадуємо, що зовсім недавно подібний випадок мав місце  у Константівці Зубівмостівського старостинського округу. Цей факт зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені злочини Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області.

      Кам’янка-Бузькою міською радою буде докладено усіх зусиль для виявлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності згідно чинного законодавства України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано