«І повіє огонь новий …»

Дата: 10.06.2019 15:57
Кількість переглядів: 736

Фото без опису

8 червня 2019 у приміщенні  Районного народного  дому розпочато Кам’янецькі театральні вечори «Кіт в мішку» у рамках святкування 400 – ліття Українського театру.

Під творчою орудою  заслуженого діяча мистецтв України Юрія Чекова  студенти Львівського  Національного  університету  ім.. Івана Франка показали літературно-музичну  композицію «І повіє огонь  новий …» за творами Т. Шевченка.

Прекрасну акторську гру, чудове декламування творів  Українського пророка  юними акторами та їх  творчого наставника Юрія Чекова, Кам’янецька публіка  зустріла бурхливими  аплодисментами  та вигукуванням «Браво». Після вистави молодь, яка була присутня на театральному дійстві,  мала можливість  поспілкуватися  з юними театралами  та зробити  фото на пам’ять. За пропозицією юних акторів, присутні глядачі долучилися до благодійної акції по збору коштів  на протезування ноги молодому акторові  Львіського Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької Олесю Федорченку. Було зібрано 7190 грн. , за що всім дякуємо за виявлене милосердя до молодого актора. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано