Вітаємо проекти-переможці!

Дата: 05.06.2019 16:42
Кількість переглядів: 1044

Вчора, 4 червня, громада визначила переможців Конкурсу "Громада разом". Особливо тішить, що цьогоріч подано аж 26 проєктів! Таємним голосуванням членів комісії визначено 10 проєктів, які реалізуватимуться на території нашої ОТГ.

З 13 ідей, поданих від жителів м.Кам'янка-Бузька, стануть реальними проекти озеленення центральної частини міста магноліями та сакурами, облаштування осередку з вуличними тренажерами у мікрорайоні "Газопровід", встановлення дитячого майданчика у районі вулиць Окружна, Д.Галицького, Шурата та спорудження пристрою примусового обмеження швидкості європейського зразка на вул.І.Франка.
У с.Забужжя будуть встановлені гімнастичні елементи та альтанка, а для Народного дому с.Тадані міська рада придбає музичне обладнання та одяг сцени.
Кладовище у с.Прибужани спільними зусиллями громади і бюджету отримає нову огорожу, також за кошти Конкурсу у Желдецькому НВК відремонтуємо парадний вхід та фасад, А дітлахи с.Ягідня та с.Батятичі (Звірів кут) вже до осені матимуть нові локації для ігор на свіжому повітрі. 
Учасникам, яким доля цьогоріч усміхнулась менше, дякуємо за ініціативність, Ви - неймовірні! Не розчаровуйтесь, не опускайте руки, ми чекаємо на Ваші ідеї наступного року! 
Вітаємо переможців - і до роботи!

Протокол засідання Конкурсної комісії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано