Відбулися загальні збори трудового колективу КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради.

Дата: 29.05.2019 17:17
Кількість переглядів: 702

27.05.2019р. в актовому залі Кам’янка-Бузької міської ради відбулися загальні збори трудового колективу КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради.

Заступник головного лікаря КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради, голова РК профспілки медичних працівників Кам’янка-Бузького району Каретнікова О.Ю. проінформувала усіх присутніх на зборах членів трудового колективу, що відповідно до листа ДОЗ ЛОДА від 07.05.2019р. за № 01-12-11/1214/01/04 у зв’язку з підготовкою та відзначення професійного свята Дня медичного працівника, було запропоновано медичним установам Львівської області, в тому числі КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради, подати пропозиції щодо відзначення кращих медичних працівників нагородами. Під час обговорення даної теми медичним колективом одноголосно було обрано кращих працівників для нагородження грамотами і подяками.

Також довела до відома присутніх про необхідність проведення профілактичних щеплень дорослого населення, проведення медичних оглядів, отримання дозволів на щеплення, а також приділяти особливу увагу укладенню декларацій з пацієнтами та покращення якості процедури прийому і надання консультацій громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано