Відбулася робоча зустріч із аграріями та пасічниками

Дата: 16.05.2019 17:44
Кількість переглядів: 721

     Фото без опису

  З метою забезпечення виконання норм чинного законодавства України щодо використання засобів захисту рослин, 16 травня 2019 року  у Кам’янка-Бузькій міській раді відбулася робоча зустріч із пасічниками, головами фермерських господарств та представниками ТОВ «Агро ЛВ Лімітед», яку провів заступник міського голови Ю.Кравець. Також, на зустріч були запрошені: начальник Кам’янка-Бузького районного управляння Держпродспоживслужби В.Комар. та старости старостинських округів О.Браташ, С.Литвин, В.Станішевський та О.Мельник.

       Головне питання, яке обговорювалося, це налагодження комунікативної роботи між аграріями, пасічниками та населенням, з метою упередження фактів отруєння, у результаті обприскування рослинності пестицидами.

     Порядне ставлення до праці один одного допоможе розвиватись одразу двом галузям, а також допоможе уникнути небезпечних ситуацій з отруєння населення. Треба розуміти, що від обробітку рослин засобами захисту аграрії не відмовляться, однак координація цього процесу можлива, за умови дотримання норм законодавства з обох сторін. Сповіщення про розпилення препаратів повинно проводитись своєчасно. Аграрії повинні дотримуватися певних часового та температурного режимів. Сторони обмінялися контактами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано