Запрошення на навчання у НУ "Львівська політехніка"

Дата: 13.05.2019 16:58
Кількість переглядів: 599

Фото без опису

Національний університет «Львівська політехніка» кафедра адміністративного та фінансового менеджменту пропонує здобути вищу освіту за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Магістерська програма  для осіб, що перебувають на державній службі, пропонує:

  • сучасну програму підготовки службовців  в межах програми викладаються дисципліни, що закладають базові компетенції відповідно до Стратегії реформування державного управління;
  • зручну форму навчання (заочна) – дає можливість поєднувати навчання з роботою;
  • нові форми та методики викладання – викладачами є відомі науковці, визнані практики державної служби та політики, у тому числі розробники реформ у сфері публічного управління та адміністрування, які використовують інтерактивні методики навчання.

 

Також пропонується пройти професійний курс у Вищій школі публічного лідерства за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування у сфері охорони здоров’я», по закінченню якої видається сертифікат. Викладачами у Вищій школі є закордонні фахівці та практики.

 

Як стати студентом?

Для вступу на комерцію:

  1. Диплом бакалавра (магістра, спеціаліста) з будь якої спеціальності;
  2. ЗНО з іноземної мови (реєстрація з 13 травня по 3 червня у I навчальному корпусі НУ «Львівська політехніка» кім. 105 (вул. Карпінського, 24) ЗНО буде проводитись  2 липня);
  3. Копії диплому з додатком завірені у встановленому порядку, паспорту та ідентифікаційного коду, копія трудової книжки ( для держслужбовців та посадових осіб), копія військового квитка або приписного свідоцтва, 4 фотокартки 3х4.

Для вступу на бюджет:

  1. Диплом бакалавра (магістра, спеціаліста) з будь якої спеціальності;
  2. Копії диплому з додатком завірені у встановленому порядку, паспорту та ідентифікаційного коду, копія трудової книжки (для держслужбовців та посадових осіб), копія військового квитка або приписного свідоцтва, 4 фотокартки 3х4.
  3. Без ЗНО.

 

Прийом документів відбувається з 01.04.2019 р. по 23.07.2019 р. у I навчальному корпусі НУ «Львівська політехніка» кім. 108 (вул. Карпінського, 24).

Термін проведення додаткового вступного випробування у формі співбесіди з питань, що стосуються державного управління, відповідно до Положення про проведення співбесіди зі вступниками до Університету та Регламенту з 13 травня до 31 травня, з 5 липня до 23 липня.

Терміни проведення фахового вступного випробування (з основ держави і права та основ економіки) і випробування з іноземної мови з 24 по 26 липня.

Термін оприлюднення рейтингового списку вступників з наданням рекомендацій 5 серпня.

 

Додаткові програми в університеті Ле-Ман (Франція) за спеціальністю «Політика аналізу публічних та економічних даних:

  • в макроекономіці;
  • в мікроекономіці;
  • в публічному управлінні;
  • в економетрії;
  • в статистиці.

Навчання відбувається англійською мовою. Вартість навчання в університеті Ле-Ман 700 євро.

 

Кожного року студенти ОКР «магістр» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» проходять стажування у Німеччині.

Студенти матимуть змогу ознайомитися з державним устроєм ФРН, інституціями та законодавчими особливостями ЄС та ФРН.

Крім стажування студенти матимуть змогу ознайомитися з памятками архітектури Тюрингії, відвідати місцеві музеї. Також це прекрасна можливість налагодити контакти з державними службовцями ФРН, провідними науковцями та викладачами у сфері державного управління.

Міністерство внутрішніх і комунальних справ Тюрингії висловлює свою готовність офіційно забезпечити проживання і харчування для 20 студентів.

Окрім можливості здобути компетенції, знання та навички, необхідні для успішної кар’єри державного службовця в нових умовах, магістерська програма – це чудова нагода зустрітися з однодумцями і разом з досвідченими наставниками згодом творити майбутнє нашої країни.


Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано