«Ой, маю я три матері та всі три хороші» - під такою назвою 12 травня 2019 року на центральній площі м. Кам’янка-Бузька відбувся святковий концерт приурочений до Дня Матері.

Дата: 13.05.2019 11:02
Кількість переглядів: 1448

Фото без опису

День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Фото без опису«Ой, маю я три матері та всі три хороші» - під такою назвою 12 травня 2019 року на центральній площі м. Кам’янка-Бузька відбувся святковий концерт приурочений до Дня Матері. 

Фото без опису

У цей святковий день, матір-неньку  найщирішими словами і талановитими художніми номерами вітали: вихованці Кам’янка-Бузької ДМШ, ЦДЮТ, учасники художньої самодіяльності Народного дому с. Руда, НД с. Тадані Вихованці ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3,  Желдецького НВК, Народний аматорський ансамбль народної пісні «Берегиня» НД с. Батятичі, Зразкова аматорська студія естрадного співу «Вечірня зірка» РНД, Зразковий аматорський  ансамбль народного танцю «Фешн» та солістка НД смт. Запитів, учасники гуртка художнього слова районного Народного дому.

Фото без описуОхочих привітати своїх любих матусь виявилось чимало.  Насиченість танцями, піснями та віршами свято присвячувалось, звісно ж одній темі – Маминому Дню. Всі ми виростаємо, починаємо ростити власних дітей, але назавжди залишаємось дітьми для своїх батьків, тому цю глибоку шану та любов до рідних потрібно плекати змалечку та хоча б раз на рік влаштовувати справжнє свято своїм матерям.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано