Оголошення! 23 травня 2019 року об 14.00 год. відбудеться засідання ХVІІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради VІІ демократичного скликання.

Дата: 11.05.2019 12:33
Кількість переглядів: 728

Фото без описуНа сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

 

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

 

1.Про виконання міського бюджету  за І-й квартал 2019 року.

2.Щодо інформації Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП  у Львівській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території  Кам’янка-Бузької об’єднаної територіальної громади.

3.Про роботу КП «Кам’янкаводоканал».

4.Про затвердження Програми фінансової підтримки громадської організації захисту прав та інтересів воїнів АТО Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019 рік.

5.Про затвердження Програми фінансової підтримки управління соціального захисту населення Кам’янка–Бузької районної державної адміністрації при призначенні державних соціальних допомог, пільг та житлових субсидій населенню Кам’янка-Бузької ОТГ на 2019 рік.

6.Про внесення змін  до Комплексної програми інформаційно-аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру та організованій злочинній діяльності і корупції на території Кам’янка – Бузької ОТГ на 2018-2019 роки затвердженої рішенням Кам’янка-Бузької міської ради від 22.02.2018 р. № 14, від 26.03.2019 р.

7.Про Порядок використання коштів місцевого  бюджету на виконання заходів Програм  у галузі АПК.

8.Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні.

9.Про затвердження Положення про аукціонну комісію Кам’янка-Бузької міської ради.

10.Про укладення договорів оренди нежитлових приміщень.

11.Про передачу майна та матеріальних  запасів на баланс КП «Кам’янкаводоканал».

12.Про внесення змін до рішення сесії міської ради №29 від 20.12.2018 р. «Про міський бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2019 рік».

13.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва пожежного водоймища КНП «Кам’янка-Бузької ЦРЛ».

14.Про дозвіл на розробку детального плану території для встановлення пам’ятного знаку про історію євреїв м. Кам’янка-Бузька .

15.Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування житлового будинку в с. Забужжя по вул. Героїв Євромайдану 2 «а» .

16.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Забужжя по вул. Героїв   Євромайдану.

17.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою   щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення  товарного сільськогосподарського виробництва .

18.Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (кадастровий номер ділянки 4622110100:12:000:0312).

19.Про дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського  призначення.

20.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

21.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

22.Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва  та обслуговування будівель торгівлі.

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок.

24.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки несільськогосподарського 

 призначення.

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки на місцевості в м. Кам’янка-Бузька по  вул. Героїв  Небесної Сотні 33.

26.Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки .

27.Про погодження  технічної документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) без згоди суміжного землекористувача.

28.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для виробничих потреб.

29.Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

30.Про затвердження детального плану території для розміщення кварталу індивідуальної житлової забудови та обслуговування нежитлової будівлі на прилеглій території в м.Кам'янка-Бузька по вул. Сирка 14.

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

32.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуального гаражу.

33.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

34.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського  призначення.

35.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва стоматологічного кабінету.

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для виробничих потреб.

37.Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

39.Про надання дозволу суб’єкту господарювання на торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

40.Про внесення змін до рішення міської ради №9 від 18.04.2019 р. «Про співфінансування мікропроектів в рамках обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку  у 2019 році»

41.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано