1 РІК - БАГАТО, ЧИ МАЛО ?

Дата: 07.05.2019 14:25
Кількість переглядів: 1269

   Згідно рішення міської ради від 19.04.2018 року № 31, з 02.05.2018 року розпочала своє функціонування Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг)» Кам’янка-Бузької міської ради.

   Рік назад міський голова, ще молодої тільки-но створеної Кам’янка – Бузької ОТГ, Олег Омелян та команда міської ради прийняли рішення створити новий територіальний центр для надання якісних соціальних послуг мешканцям нашої громади. Починали все на ентузіазмі і бажанні змінити щось на краще. Без приміщення, без сталого бюджету,без жодних державних дотацій, фактично, як то кажуть з «нуля».

   Та ризик себе виправдав, щира подяка за підтримку депутатському корпусу міської ради, спонсорам і просто людям доброї волі, а також всім працівникам територіального центру завдяки злагодженій командній роботі ми і досягли тих результатів,які на даний час є .

 

Зроблено за цей рік немало! А саме ,працює :

  • відділення соціальної допомоги вдома, на обслуговуванні в якому перебуває на даний час 103 особи, обслуговує 10 соціальних робітників
  • відділення організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги, на обліку в якому перебуває близько 500 осіб (функціонує кімната надання гуманітарної допомоги – одяг, постільна білизна інше.); повністю оновлена перукарня; надаються послуги робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків; надаються послуги з прання білизни;
  • пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації (безкоштовно);
  • надаються послуги медичної сестри;

   Ще багато планується зробити для покращення надання соціальних послуг громадянам нашої ОТГ.

    Завдяки участі в обласній програмі мікропроектів, які подавала міська рада отримано спів фінансування, за участю спонсорів компанії ДТЕК та коштів виділених з місцевого бюджету планується провести ремонт приміщення тер центру та заміну опалення. В першу чергу буде зроблено кімнату для медичної сестри, та «світлиця» для комфортного відпочинку та проведення свят для наших підопічних.

Ще є велика мрія відновити «соляну кімнату», яка б приносила велику користь як молодому поколінню так і всім громадянам нашої ОТГ. Що б відновити і покращити соляну кімнату потрібно приблизно від 35-60 тисяч гривень, в зв’язку з виділеними коштами на ремонт приміщення цього року з місцевого бюджету кошти виділити вже немає змоги. Ми розуміємо, що не тільки терцентр має потреби. Тому, сподіваємось на підтримку і допомогу нашої громади.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано