Робоча зустріч із ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» щодо обприскування полів

Дата: 06.05.2019 17:38
Кількість переглядів: 562

Фото без опису

      03 травня 2019 року у Кам’янка-Бузькій міській раді відбулася робоча зустріч із представниками ТОВ «Агро ЛВ Лімітед», у якій  прийняли участь секретар ради Бусель В.М., заступник міського голови Кравець Ю.І., начальник Кам’янка-Бузького районного управління держпродспоживслужби Комар В.В., старости старостинський округів Браташ О.В., Литвин С.М., Станішевський В.М., Мельник О.Я., депутат міської ради Шваюк О.Р.

     Обговорено питання щодо обприскування ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» полів пестицидами на території Кам’янка-Бузької міської ради.

     У процесі наради зобов’язано ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» попереджувати Кам’янка-Бузьку міську раду та старостинські округи про планування обприскування полів та проводити дані роботи у відповідності  до нормативно-правових актів у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами.

     Кам’янка-Бузьке районне управління держпродспоживслужби у Кам’янка-Бузькому районі, що здійснює держнагляд у сфері поводження з пестицидами та агрохімікатами, повинне розробити Пам’ятку аграріям про обприскування полів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано