Відбулись два навчальних семінари для представників Кам’янка-Бузької міської ради та бізнесу

Дата: 25.04.2019 17:50
Кількість переглядів: 598

Фото без опису

У вівторок, 23 квітня, відбулись два навчальних семінари для представників Кам’янка-Бузької міської ради та бізнесу, громадськості і ЗМІ щодо роботи електронної торгової системи ProZorro.Продажі.
В рамках заходу консультанти та експерти розповіли учасникам про особливості підключення до ProZorro.Продажі, переваги використання системи для громади та підприємців. Також, учасники мали можливість задати запитання про роботу системи та отримали інформаційно-аналітичні матеріали.
«Мета самого проекту та таких навчальних заходів полягає в популяризації електронної торгової системи "Prozorro.Продажі" задля впровадження інструментів прозорості та підзвітності в пілотних органах місцевого самоврядування, сприяння збільшенню надходжень в місцеві бюджети та залученню інвестицій. Ми очікуємо, що в рамках нашого проекту зросте число ОМС, які переконаються в необхідності підключення до системи та число компаній, які приєднаються до нас та побачать реальні переваги від участі в аукціонах», - зазначив голова аналітично-адвокаційного центру «Львівський регуляторний хаб» Тарас Хавунка.
Окрім навчальних семінарів для усіх зацікавлених груп, громадська організація надає подальші консультації щодо роботи з системою, юридичний та інформаційний супровід для органів місцевого самоврядування та бізнесменів, забезпечує зразками нормативно-правових актів.
Зазначимо, що навчальні семінари відбуваються в рамках проекту «Просування системи ProZorro.Продажі у Львівській області», що реалізовує Громадська організація аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації не є відображенням офіційної позиції Європейського Союзу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано