Відновлено подачу тепла !

Дата: 17.04.2019 10:00
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

             У відповідь на  звернення громадян,щодо відключення опалення у закладах дошкільної освіти м. Кам’янка-Бузька,   відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Кам'янка-Бузької  міської ради інформує про те, що   16 квітня 2019 р.   відновлено подачу тепла у ЗДО. Через вихід з ладу автоматики з котла неможливо  подати тепло у ЗДО №3 , тому необхідна  температура в приміщенні  підтримується  електрокалориферами.   

Згідно п. 4 розділу Х «Перевірка стану готовності теплових господарств до опалювального періоду» Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства житлово-комунального господарства України 10.12.2008 №620/378, включення систем опалення здійснюється власниками теплових господарств за узгодженням з теплопостачальними організаціями за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує 8 С0, а відключення - коли протягом трьох діб середня добова  температура зовнішнього  повітря   перевищує 8 С0

У період з  03 по 07 квітня середньодобова температура складала  9,8 С0,  тому опалювальний сезон було завершено. З 03 по 15 квітня середньодобова температура  по місту на підставі 104 спостережень  (дивись архів погоди РП5) складала 9 С0.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано