Про міську вбиральню

Дата: 12.04.2019 20:19
Кількість переглядів: 1795

Шановні мешканці та гості нашого міста!

   Кам’янка-Бузькою міською радою виконується багато робіт по благоустрою нашого міста, для створення позитивного іміджу м. Кам’янка-Бузька та створення комфортних умов для прогулянок та відпочинку наших мешканців (як дорослих, так і дітей), а саме: влаштовано пішохідні доріжки, проведено благоустрій у парку ім. Т.Шевченка та ім. Ст.Бандери (прокладено тротуари, проведено формуючу обрізку дерев, влаштовано лавки, проведено освітлення, висаджено дерева. Проводиться реконструкція центральної частини міста з комплексом капітальних робіт по заміні водоканалізаційної мережі та вуличного освітлення. Для послуг дітей влаштовано дитячі та спортивні майданчики.

    Однією з невирішених проблем у центральній частині міста є відсутність вбиральні, що створює дискомфорт для мешканців та гостей міста.

     Великим негативом у свій час, а саме у 2007 році, був продаж приміщення, де був розміщений міський туалет. На сьогоднішній день – це приватна власність і туалет знищений.

       У 2013 році комунальне підприємство міської ради вийшло з ініціативою про влаштування туалету у парку ім. Т.Шевченка, але проти цього активно виступили мешканці багатоквартирних будинків, прилеглих до парку.

       На сьогоднішній день до послуг мешканців та гостей міста є вбиральня, яка знаходиться з правої сторони до входу у торговий комплекс «Родина» та туалети, які розміщені у приміщенні міської ради.

        Звертаємося до громади з проханням висловити своє бачення щодо місця влаштування міського туалету та сподіваємося, що спільними зусиллями дану проблему зможемо вирішити.

       Будемо вдячні Вам за висловлені пропозиції!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано