Корпус Миру США в Україні. Проект «Розвиток молоді».

Дата: 10.04.2019 17:22
Кількість переглядів: 1103

10.04.2019 року у приміщені Кам’янка-Бузької міської ради відбулась зустріч представників міської ради та її структурних підрозділів з керівником проекту «Розвиток молоді» Наталією Биковою. Метою візиту стало подання відділом ОКТМС Кам’янка-Бузької міської ради заявки на участь  в конкурсному відборі за право приймати у себе протягом двох років волонтера Корпусу Миру США.

Керівник проекту провела коротенький екскурс щодо діяльності Корпусу Миру, розповіла про умови співпраці з іноземним волонтером. За результатами наради обговорено план подальшої співпраці Кам’янка-Бузької міської ради та її структурних підрозділів з Корпусом Миру США в Україні в рамках проекту «Розвиток молоді», очікуванні результати від роботи волонтера, умови проживання добровольців.

Нам надзвичайно приємно, що саме нашу заявку було відібрано для участі у вищезазначеному проекті. Надіємось, що уже в жовтні цього року Кам’янка-Бузька міська рада розпочне свою співпрацю з волонтером Корпусу Миру США в Україні.

Інформаційна довідка.

Корпус Миру США в Україні було засновано у 1992 році, коли український Президент Леонід Кравчук та американський Президент Джордж Буш підписали двосторонню угоду про започаткування Корпусу Миру США в Україні.

Корпус миру США тісно співпрацює з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством регіональної політики України, Міністерством освіти і науки України, обласними та районними державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування, а також організаціями громадянського суспільства. Проекти Корпусу миру США в Україні зареєстровані в Міністерстві економічного розвитку та торгівлі України. Фінансування діяльності Корпусу миру США здійснюється за рішенням Конгресу Сполучених Штатів з бюджету Федерального Уряду Сполучених Штатів і забезпечується за рахунок податків, сплачених громадянами США.

Фінансування діяльності Корпусу миру США здійснюється за рішенням Конгресу Сполучених Штатів та фінансується з бюджету Федерального Уряду Сполучених Штатів і забезпечується за рахунок податків, сплачених громадянами США.

  На сьогодні три групи волонтерів Корпусу миру США в Україні працюють за трьома напрямками: проект «Розвиток громад», проект «Молодіжний розвиток» та проект «Викладання англійської мови як іноземної».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано