Шановні мешканці !

Дата: 08.04.2019 17:20
Кількість переглядів: 1673

Фото без описуУ черговий раз звертаємося до Вас з проханням щодо утилізації твердих побутових відходів. Із настанням весни кожний газда наводить порядок на своїй прилеглій території, вимітає сміття, обрізує садові дерева. І весь непотріб виносить до контейнерів для збору ТПВ. У результаті утворюються великі несанкціоновані сміттєзвалища. Маємо негативний приклад таких сміттєзвалищ на території біля залізно-дорожного вокзалу, на вул.Мічуріна, на вул.Героїв Небесної Сотні, на вул.Ярослава Мудрого, біля території районного відділу освіти, бічна вул.І.Франка, вул.Шопена, територія яка прилягає до вул.Миру, біля РНД, вул.Сирка, і т.д. Усе це результат нашої загальної культури або безкультур'я.

Щоб ліквідувати такі несанкціоновані сміттєзвалища, необхідно з міського бюджету витратити десятки тисяч гривень, які можна було б скерувати на вирішення інших проблем.

Тому, нагадуємо Вам, що будівельні відходи, старі меблі, гілля дерев не складуйте біля контейнерів для збору твердих побутових відходів.

Тільки у результаті культури поведінки наших мешканців та дотриманням чистоти у населених пунктах, прибудинкових територіях, зробимо наше довкілля охайним та привабливим.

Дбаймо про чистоту разом !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано