Оголошення ! 18 квітня 2019 року об 10.00 год. відбудеться  засідання ХVІ сесії Кам’янка-Бузької міської ради  VІІ демократичного скликання.

Дата: 05.04.2019 12:23
Кількість переглядів: 906

Фото без описуНа сесію запрошуються: депутати всіх рівнів, керівники підприємств, установ, організацій, громадяни.

На порядок денний сесії виносяться такі питання:

1. Про затвердження Програми придбання технічних пристроїв – реєстраторів та   

технічних пристроїв для блокування транспортних засобів Кам’янка-Бузької міської ради на 2019 рік.

2. Про внесення змін  до Програми сприяння створенню та підтримки об’єднань  співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в Кам’янка-Бузькій ОТГ  на 2018-2019 роки.

3. Про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконавчого комітету.

4. Про затвердження Програми підтримки  книговидання місцевих авторів  та популяризації української книги в Кам’янка-Бузькій об’єднаній територіальній громаді на 2019 рік.

5. Про затвердження Програми надання медичної допомоги мешканцям Кам’янка–Бузької ОТГ  на 2019 рік.

6. Про внесення змін до Програми здійснення внесків Кам’янка-Бузькою  міською радою до статутних капіталів комунальних підприємств і установ ОТГ на 2019 рік затвердженої рішенням Кам’янка-Бузької міської ради від 20.12.2018 р. № 4.

7. Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Кам’янка–Бузької ОТГ на 2019-2020 роки у новій редакції.

8. Про затвердження Програми часткової компенсації  втрат від здачі на забій худоби, хворої на лейкоз, в населених пунктах  Кам’янка-Бузької  міської ради Львівської області  2019-2020 роки.

9. Про співфінансування мікропроектів в рамках обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку  у 2019 році.

10. Про внесення змін до  Плану соціально-економічного розвитку Кам’янка-Бузької  об’єднаної  територіальної громади на 2019 рік.

11. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №29 від 20.12.2018 р. «Про міський бюджет Кам'янка-Бузької міської ради на 2019 рік».

12. Про передачу майна та матеріальних  запасів на баланс КП «Кам’янкаводоканал».

13. Про передачу автомобіля на баланс КНП «ЦПМСД» Кам’янка-Бузької міської ради.

14. Про затвердження висновків суб’єкта оціночної діяльності про вартість об’єктів незалежної оцінки.

15. Про проведення інвентаризації комунального майна територіальної громади.

16. Про внесення змін до рішень Кам’янка-Бузької міської ради від 20.12.2018 № 26 та від 12.01.2018 № 2.

17. Про внесення змін у рішення від 26  червня 2018 р. №2 «Про місцеві податки  і збори  на території Кам’янка-Бузької  міської ради на 2019 рік».

18. Про затвердження особового складу Конкурсної комісії  оцінювання проектів «Громада разом» у 2019 році.

19. Про ліквідацію Батятицької сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

20. Про ліквідацію Желдецької сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

21. Про ліквідацію Зубівмостівської сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

22. Про ліквідацію Прибужанівської сільської виборчої комісії Кам’янка-Бузького району Львівської області.

23. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Батятичі.

24. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Липники.

25. Про висловлення позиції щодо затвердження  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації  земельної ділянки ФГ «Добротвірський рибзавод» за межами населеного пункту на території Кам’янка-Бузької міської ради.

26. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які виставлятимуться на земельні торги для продажу права оренди, земельної ділянки для будівництва складських приміщень в м. Кам’янка-Бузька.

27. Про внесення змін в рішення сесії міської ради.

28. Про дозвіл на розробку детального плану території для встановлення пам’ятного знаку про історію євреїв м. Кам’янка-Бузька.

29. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва пожежного водоймища КНП «Кам’янка-Бузької ЦРЛ» .

30. Про дозвіл на розробку детального плану території КП «Кам’янка-Бузьке сортонасін-ницьке підприємство» в м. Кам’янка-Бузька по вул. Шевченка, 172.

31. Про дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та обслуговування нежитлової будівлі -майстерні в м. Кам’янка-Бузька по вул. Перемоги 36 «б».

32. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку в м. Кам’янка-Бузька по вул. Незалежності.

33. Про дозвіл на розробку детального плану території для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

34. Про дозвіл на внесення змін в детальний план території.

35. Про надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.

38. Про  надання дозволу на розроблення технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки(кадастровий номер ділянки 4622183000:22:000:0081).

39. Про уточнення площі земельної ділянки.

40. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою    щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

41. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою  щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування нежитло-вих будівель ФГ « Нива» в с.Батятичі по вул. Льонарська  2 «з», 2 «ж».

42. Про надання дозволу на передачу орендованої земельної ділянки в суборенду.

43. Про заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки .

44. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодовідведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування нежитлового приміщення  ПАТ «НАСК «ОРАНТА» по вул.  Шевченка 33 «а» (приміщення3).

45. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та обслуговування нежитлового  приміщенння стоматологічного кабінету по вул.  Шевченка 33 «а» (приміщення 1).

46. Про затвердження детального плану території та надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку , господарських будівель і споруд  по вул. Підлісна  в с. Обидів.

47. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення городництва.

48. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

49. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

50. Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка).

51. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для

будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Шевченка-18».

52. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу.

53. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки на місцевості для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж зе-мельної ділянки на місцевості для обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для виробничих потреб.

57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

58.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як Ви оцінюєте роботу Кам'янка-Бузької міської ради ?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано